Opgelost door Media Markt: Defect 2e keer nieuwe set ear buds Samsung

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 660195
Gebruiker
GP1963
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Hallo. Ik heb ear buds van het merk Samsung gekocht. Na 2 maanden al problemen mee helaas. Het linkeroortje deed het niet goed meer. Geluid was zwak aan een oortje. Ter reparatie via Mediamarkt aangeboden bij Samsung. Ik kreeg een nieuwe set. Reden van defect weet ik niet.
Helaas is deze 2e set nu ook niet goed na 4 maanden. Zelfde probleem. Ik heb ze opnieuw via Mediamarkt moeten retourneren voor analyse. Er wordt nu als 'oplossing' gegeven of de keuze dat ik het artikel retour ontvang of afstand doe en het laat vernietigen. De reden total loss. Voor mij is dit geen oplossing. Als ik tweemaal hetzelfde probleem heb (wat tweemaal te veel is) wil ik graag mijn geld terug. Ik wacht en vertrouw op jullie passende reactie. Dank. Mvg.

Gewenste oplossing

Zie hierboven. Ik wil het liefste mijn geld retour. Geen vertrouwen meer in het gekochte product en merk. Onnodig tijd mee kwijt en moeten wachten op pruct wat het gewoon goed doet.
Geboden oplossing
Na lang wachten (4 weken) een wat uitgebreidere uitleg via de email gekregen over wat er aan de hand is. Ook wat ze eigenlijk bedoelen met 'vernietigen'. En gelukkig de te bieden oplossing. Nu tevreden. En dit is in feite ontstaan door ter plekke in de winkel persoonlijk contact te hebben met een vriendelijke medewerkster. Die het apparaat reinigt waar je bij staat met tips and tricks. Geen kosten verder voor analyse! Persoonlijk contact boven alles! Dank! Mvg.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Media Markt?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen