Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Media Markt: Droger die niet droogt en wasmachine die binnen 1,5 jaar kapot is
De klacht
Ik heb een wasdroger en wasmachine gekocht 1,5 jaar geleden bij de Media Markt van het merk Indesit. De droger heeft mijn was nog nooit droog gekregen, hiervoor is al 4 keer een monteur langs geweest (waarvoor je de hele dag vrij moet nemen, want ze maken alleen "dagafspraken") die lezen het apparaat uit en komen met de mededeling dat hij het gewoon doet en dat je voor de garantie bij de Media Markt moet zijn. Zij zeggen op hun beurt dat ze er niets mee kunnen, omdat de monteur zegt dat hij het doet. Maar mijn was is nog nooit droog geweest en moet uitgehangen worden nadat het in de droger is geweest. Nu is er ook een onderdeel van mijn wasmachine afgebroken die ik tegelijk heb gekocht met de droger, maar ik heb geen vertrouwen meer in beide bedrijven.De oplossing
Een nieuwe droger en wasmachine die het doen, zonder dat ik weer een dag moet vrij nemen om een monteur langs te laten komen die me gaan vertellen dat de apparaten gewoon werken, terwijl dit niet waar is.Bedrijf status
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.