Klacht Media Markt: fout in folder week 42

Klachtnummer
# 80303
Gebruiker
A.K.
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Op de voorkant staat een aanbieding van Samsung Galaxy S3 Mini VE voor 119 euro, aangegeven als geschikt voor 4G. Ik ben in de winkel geweest met de intentie om dit toestel te kopen, maar het is helemaal niet geschikt voor 4G volgens de verkopers en volgens hun computersysteem. Dus je wordt bedrogen!!!! Is het wel toegestaan om zulke misleidende reclame te maken?

De oplossing

Ik hoop dat Mediamarkt de belofte waar maakt om voor 119 euro een samsung 4g toestel aan te bieden. En dat ze stoppen met dit soort valse reclames.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

 1. Auteur
  Media Markt
  Datum
  Geachte heer Kompier,Bedankt voor het melden van uw klacht.Na het lezen van uw klacht heb ik u gebeld en de klacht met u doorgenomen. Zoals aangegeven is deze aanbieden helaas niet goed weergegeven door een typefout. Het is absoluut niet onze bedoeling geweest u een misleidend gevoel te geven. Welgemeende excuses voor het ongemak.Uw klacht heb ik zoals afgesproken voorgelegd bij Media Markt Amsterdam Noord met het verzoek contact met u op te nemen.Wij vertrouwen erop dat Media Markt Amsterdam Noord uw klacht naar behoren afhandelt.Indien u vragen of opmerkingen heeft verneem ik graag van u.Met vriendelijke groet,
  Dhr. V. Pakvis
  Klantenservice Media Markt Nederland

Ook een klacht indienen over Media Markt?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen