Klacht Media Markt: garantie

Klachtnummer
# 11446
Gebruiker
dhr heemskerk
Datum
3 reacties

Details

De klacht

mijn macbook pro 15inch van januari 2011 en gekocht bij mediamarkt den haag, geeft aan dat de batterij onderhoud nodig heeft, op zich al vreemd omdat Apple een laadcycli aangeeft van 1000 en een verwachte levensduur van 5 jaar (staat zo op de apple site (http://www.apple.com/nl/batteries/notebooks.html) ingeleverd in den haag en nu brief gekregen of ik even 200 euro wil betalen ivm kapot voedingdcircuit en batterij vervangen omdat de computer ouder is dan 6 maanden!! mag ik de mediamarkt er aan herinneren dat ik de computer heb gekocht bij de mediamarkt en niet bij apple en dat bij de garantievoorwaarden van de mediamarkt staat dat ik, ook volgens de serviceafdeling van mediamarkt den haag, 2 jaar garantie heb. dat de 6 maanden, waar apple over praat, kant noch wal slaan en ik het gevoel krijg dat zolang je koopt en niet klaagt alles goed is maar owee als er problemen zijn. sorry mediamarkt, had van jullie toch wel een beter service verwacht.

De oplossing

garantie krijgen

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

3 reacties

 1. Auteur
  Media Markt
  Datum
  Beste heer of mevrouw Heemskerk,Bedankt voor het melden van uw klacht.Normaal gesproken wordt er op accessoires 6 maanden garantie verleend.
  Helaas was de vestiging Den Haag niet op de hoogte van de uitgebreidere garantie op Apple accu's, zoals op de website van Apple staat vermeld.
  Onze excuses hiervoor.Wij hebben de afdelingsleider van Media Markt Den Haag gevraagd om uw product kosteloos te laten herstellen. Wanneer uw product hersteld retour is op de vestiging, zal u hiervan op de hoogte worden gebracht.Gezien u uw klacht twee maal op deze site heeft aangegeven, willen wij u vragen één hiervan te verwijderen.Met vriendelijke groet,
  Mw. C. Vervoort
  Afd. Service
 2. Auteur
  dhr heemskerk
  Datum
  dank u voor deze snelle reactie en medewerking, ik zal de klacht verwijderen en melding maken dat u de klacht tot volle tevredenheid heeft opgelost.
 3. Auteur
  Media Markt
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Je kunt hier een nieuwe reactie schrijven...

Ook een klacht indienen over Media Markt?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen