Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Media Markt: Krakende/piepende koelkast
Mijn moeder heeft een Whirlpool WBE 3412 W koelkast. De koelkast piept en kraakt, het geluid is erg hinderlijk. Vanmiddag contact opgenomen met servicepunt van Whirlpool die geven aan dat mijn moeder moet betalen ( EUR 107,80 exclusief onderdeelkosten) voor een servicemonteur omdat de koelkast ouder dan 24 maanden is. Mijn moeder is erg merktrouw ze heeft ook een Whirlpool wasmachine onlangs gekocht. We zijn het niet eens met deze gang van zaken. Whirlpool heeft ons naar de retailer doorverwezen, MediaMarkt aangezien de koelkast niet ouder is dan 5 jaar en consumentenrecht van toepassing is. Enfin MediaMarkt verwijst weer naar Whirlpool, ondertussen zitten wij met koelkast die niet goed functioneert.Overigens moet het probleem bekend zijn bij Whirlpool zie onderstaande weblink:
Wij vinden dat twee gerenommeerde bedrijven als Whirlpool en MediaMarkt kostenloos de koelkast moeten nakijken en repareren. Van dergelijke koelkast mag je verwachten dat het niet na een paar jaar begint te piepen en te kraken.- Status