Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Media Markt: laptop defect, afhandeling onduidelijk
Voor mijn zoon heb ik een laptop gekocht op 17-8-2013.11 juni 2014 is hij hiermee naar Media Markt Groningen gegaan omdat er strepen op het beeldscherm verschenen.
Hij kreeg een prijsopgave terug waarin vermeld staat dat er een kapotte connector aansluiting is. Wij zijn hierop naar MM Groningen gegaan, zij vonden het ook vreemd en begrepen ook niet wat een kapotte usb aansluiting (die het nog doet) met de beeldscherm strepen te maken hebben. Vervolgens is besloten de laptop
nogmaals op te sturen. Wederom komt er een prijsopgave terug met de mededeling van vochtschade, hoe men tot deze conclusie komt is mij onduidelijk op de foto's is niets van dit waar te nemen of het moet het "vochtplekje" op het toetsen bord zijn.
Mijn zoon verzekerde mij dat dit absoluut niet mogelijk is.
NB. Ook de batterij is al binnen het half jaar vervangen om dat deze niet meer opgeladen kon worden
kosteloze reparatie van de laptop of een vervangend exemplaar- Status