Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Media Markt: Levering bestelling via postNL
22 december een oven en koelkast besteld via de webshop van mediamarkt. Het ene product was direct leverbaar, het andere product binnen 4 tot 5 dagen. Als leverdatum gekozen voor 30 december om er zeker van te zijn dat de producten tegelijk zouden komen. Op 30 december niks gehoord van PostNL, na een telefoontje bleek dat ze het te druk hadden voor mijn levering. Op 31 december kreeg ik een sms dat het product tussen 9.00 en 12.00 uur zou worden geleverd, na 12.00 kreeg ik een telefoontje van PostNL dat mijn bestelling niet kon worden geleverd ivm het volume.Nu na 2 dagen thuis hebben zitten wachten op mijn bestelling, thuis zonder koelkast en oven+fornuis.. Hoelang gaat dit nog duren?
Ik wens dat deze producten nog voor het weekend worden geleverd zodat ik geen extra vrije dag hoef aan te vragen om thuis op de producten te wachten en zodat ik dit weekend kan koken.- Status