Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Media Markt: Misleiding 3 halen 2 betalen gamesactie
Ik wilde zondag 14 juli nog gebruik maken van de kortingsactie 3 halen 2 betalen en 3 Nintendo 3DS spellen voor mij zoontje aanschaffen. In hun folder van week 28 staat heel duidelijk de 3 door mijn zoontje gewenste 3DS-spelletjes afgebeeld: pokémon mystery dungeon, luigi's mansion 2 en mario luigi dream team bros. Op hun webshop waren echter geen van de 3 spellen te vinden: ook niet via hun zoekmachine (als ik bijvoorbeeld pokémon of luigi intypte, vond ik alleen pokémon white en verder niets) . Sterker nog: bij games-acties-3 halen 2 betalen: verschenen er maar 2 spelletjes (Maya en Animalcrossing), wat natuurlijk raar is bij een 3 halen actie!Ik heb via een klachtenformulier verzocht hun fout te herstellen en mij als nog de mogelijkheid te geven om gebruik te maken van hun actie. Ik hun reactie zeggen ze dat ik dan bij lokale vestigingen had moeten navragen als de spelletjes op internet niet meer voorradig zijn. Nu (na de actie) is alles weer voorradig op in de webshop .
Ik wil als nog gebruik maken van de actie.- Status