Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Media Markt: Omruiling met bijbetaling
De klacht
Wij hebben afgelopen jaar 4 keer een reparatie voor het zelfde defect aan onze droger gehad. Volgens de monteur hetzelfde euvel en klaarblijkelijk onoplosbaar. Voor uw extra informatie: de droger werd hierbij levensgevaarlijk heet (aan de buitenzijde) en rook naar brand. Nu blijkt dat wij € 175 moeten betalen. De reden van de bijbetaling is dat wij over de garantie periode heen zitten Dit steekt ons enorm, aangezien het probleem en de eerste reparaties reeds ontstaan / gedaan zijn ruim vóór het verlopen van de garantieperiode en doordat wij akkoord zijn gegaan met het nog steeds 'maar weer te proberen' nu over de garantie heen zijn gekomen.Het feit dat de duurdere droger dan binnen twee jaar gebreken vertoont die met enig rekken en oplappen geresulteerd hebben in een total-loss ná de garantieperiode is iets wat kan voorkomen. Echter dat er dan een beslissing komt dat we, omdat er zo lang opgelapt is en garantie verstreken is, nogmaals moeten bijbetalen is voor ons onacceptabel.De oplossing
We zijn tevreden over het product, als het werkt werkt het goed. Graag hetzelfde product maar dan werkend en veilig.Wij hebben op aanraden van de verkoopadviseur van Mediamarkt een duurdere droger maar mét warmtepomp gekocht omdat het zuinigere verbruik zichzelf na ca. 3 jaar zou terug verdienen. Het feit dat de duurdere droger dan binnen twee jaar gebreken vertoont die met enig rekken en oplappen geresulteerd hebben in een total-loss ná de garantieperiode is iets wat kan voorkomen. Echter dat er dan een beslissing komt dat we, omdat er zo lang opgelapt is en garantie verstreken is, nogmaals moeten bijbetalen is voor ons onacceptabel.
Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.