Klacht Media Markt: Vaatwasser met transportschade 4 weken geleden retour gestuurd, war blijft mijn geld?

angry Niet opgelost
Georg de Vries

Op 22 april is de nieuwe vaatwasser opgehaald omdat deze transportschade had.
Ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Zou binnen 5-7 werkdagen moeten gebeuren.

Eindelijk mijn geld terug
angry

Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Media Markt
    Geachte heer de Vries,
    Bedankt voor het melden van uw klacht. Ik heb geprobeerd u telefonisch te benaderen, helaas is dit niet gelukt. Wij vinden het vervelend te vernemen dat u het aankoopbedrag nog niet heeft mogen ontvangen terwijl het product op 22 april al bij u opgehaald is. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Uw product is vandaag door onze vervoerder retour gekomen en als uitbetaling verwerkt. Het aankoopbedrag zal binnen enkele dagen op uw rekening zichtbaar moeten zijn. Waar het product al die tijd heeft gestaan zullen wij met onze vervoerder opnemen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben verneem ik graag van u.
    Andrea van Swieten
    Media Markt Online
    Georg de Vries
    Mij is door de klantenservice verteld, dat eerst een vrachtwagen vol retour gekomen spullen opgespaart wordt, voordat deze retour worden gestuurd naar Mediamarkt. Als je dus pech hebt, is jouw retour de eerste van een hele vracht en kun je dus lang wachten, zoals nu is gebeurt. Ik heb een maand moeten wachten op mijn geld, i.p.v. 5-7 werkdagen. Nooit meer Mediamarkt!

Ook een klacht indienen over Media Markt?