Klacht Media Sense.nl: Digitaal product doet na 7 dagen niet meer

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 86808
Gebruiker
AVGN
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Digitale productcode gekocht voor Diablo "Reaper of Souls" gekocht. De uitbreiding doet het na 7 dagen opeens niet meer. Ik heb de klacht aangegeven op 15-10-2014 waarop "naxu" het volgende had vermeld

"ik heb een ticket voor u aangemaakt bij onze leverancier. Ik verwacht spoedig een reactie en een oplossing te kunnen bieden."

Vervolgens had ik netjes gewacht en meerder malen verzocht om de status hiervan, namelijk op: 18-10 / 05-11 / 25-11. Nu is het 3-12-2014 en heb ik nog steeds niets vernomen. Daarnaast heb ik meerdere malen gebeld naar het bedrijf, echter, tevergeefs.

Vorige week (op 25-11-2014) heb ik aangegeven dat ik er werk zou van maken indien ik geen reactie zou krijgen, ook dat heeft niet geholpen.


Gewenste oplossing

Ik verwacht naar al het fatsoen dat het bedrijf op z'n minst een nieuwe (product) code biedt dat wel werkt zodat ik er gebruik van kan maken. Anders geld terug.

Willen ze een goede referentie krijgen voor hun webwinkel, moeten ze met meer over tafel komen maar dat laat ik aan hun over. Ze hebben zo te lezen meer klanten opgelicht!
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Media Sense.nl is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    AVGN
    Datum
    Wat ongelooflijk slecht dat zo'n webwinkel ermee weg komt, ondanks de vele (vergelijkbare) klachten die ik op het internet tegenkom. Het bedrijf heeft helemaal niets van zich laten horen......

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Media Sense.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen