Klacht Meetic.nl: meer dan 1000 Euro onterecht afgeschreven

peters

In maart 2013 heb ik Lexamore (onderd) opgezegd. Nog steeds wordt 39 euro per maand afgeschreven. Eerst onder een internationale naam die ik verward heb met een van mijn internationale abonnementen. Pas twee maanden onder de naam Lexamore.

Ik vraag om terugbetaling. Het antwoord is dat ik een vakje heb aangezet om mijn profiel te bewaren. Dat kost 39 Euro per maand. Ik zou er een email van hebben ontvangen. Die heb ik niet. Lexamore wil me die mail niet toesturen.

Mijn abonnement is nu stopgezet maar mijn profiel is nog een maand (betaald!) beschikbaar.

Het wordt dan nog vreemder!

Ik probeer toegang te krijgen tot mijn profile maar kan geen nieuw wachtwoord aanvragen. Na aandringen wordt bevestigd dat het profiel eerder al is verwijderd.

Ik heb jaren betaald (1170 euro!) voor een profiel dat niet meer bestaat en wel degelijk correct is opgezegd.

Ik op de vraag om terugbetaling komt geen antwoord meer.

volledige terugbetaling van 39 maal 30 Euro.

Wij vinden dat Meetic.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Meetic.nl?