Klacht Meistersinger: Horloge reparatie van 265 euro

Klachtnummer
# 4841
Gebruiker
Anoniem
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Nog geen vijf jaar geleden heeft mijn vrouw voor mij een dure Meistersinger horloge gekocht. Enkele maanden geleden tikte ik met mijn arm tegen de tafel en kwam de wijzerplaat los te zitten. Na afgifte bij juwelier Fred Helmer in Rotterdam, duurde het 3 weken voor een prijs opgave en 5 weken voor de reparatie. Meistersinger legde de schuld volledig bij mij, verschool zich achter haar garantietermijn van 2 jaar en vroeg 265 euro voor de reparatie.
Ik gaf bij de juwelier aan dat men van een duur horloge mag verwachten die het tegen een stootje kan (er is geen externe schade / krassen te bekennen), dat een garantietermijn van 2 jaar extreem kort is voor een artikel die een leven lang moet mee kunnen gaan en dat 265 euro extreem veel is (het is in ieder geval geen "service"). Alle argumenten werden ter zijde geschoven. Klagen op de website van Meistersinger gaat niet. Daar is alleen een guest book met lofzang, die door Meistersinger wordt geedit.

Gewenste oplossing

Eigenlijk vind ik dat Meistersinger een dergelijke reparatie als service gratis zou moeten uitvoeren (het is toch vreemd dat bij zo'n horloge een wijzerplaat los gaat - ik zou me doodschamen als fabrikant), maar ik wil best wel een redelijk bedrag betalen (maar nu voel ik me misbruikt als extra inkomstenbron).

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Meistersinger hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Meistersinger?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen