Klacht Mengelers textielreiniging BV: Mengelers heeft een uniek kledingstuk onherstelbaar beschadigd en heeft probeert dit te verdoezelen

CICERO

Onlangs hebben wij een kledingstuk laten reinigen door de firma Mengelers. Na reiniging bleek bij thuiskomst het stuk volledig geruïneerd te zijn door een tweetal verticale scheuren van ca. 10cm per stuk. Dit hebben de medewerkers van de stomerij moeten zien, maar zeker niet gemeld.

Wij hebben de schade gemeld en konden het stuk terug brengen, de baas zou er naar kijken en met een oplossing komen. Na een paar dagen kregen wij een telefoontje dat er niets mee gedaan zou worden en we het stuk weer konden ophalen. Tot twee keer toe zijn wij het stuk gaan ophalen, maar hebben medewerkers uit eigen beweging gevraagd het achter te laten om nogmaals met de baas te overleggen. Pas toen wij aangaven het er niet bij te laten zitten kregen wij een telefoontje van de grote baas zelf. Hij herhaalde het standpunt dat er niks mee gedaan zou worden.

Dit stuk is een paar dagen voor reiniging aangeschaft. Wij willen de aanschafwaarde plus kosten voor de "reiniging" als vergoeding voor de geleden schade.

Wij vinden dat Mengelers textielreiniging BV hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Mengelers textielreiniging BV?