Klacht Menzis: Geen aanvullende zorgverzekering

Klachtnummer
# 89651
Gebruiker
Taraross
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Jullie hebben voor 2015 gezegd dat ik mag geen Tandarts en aanvullende verzekering omdat een schuld is niet afbetaald en dat gaat duren voor zolang als ik schuldregeling heb voor mij dat kan voor 10 jaar. Ik heb een chronische ziekte en daar is niets ik kan doen over dat.Hoe kan ik dat doen als ik bij de G.K.B Assen (gemeentelijke credit bank) voor meer dan 2 jaar en dat zij hebben geen vaste en lasten betaald voor mij. Wij zitten allebei met de G.K.B en G.K.B. pakken alle geld af vans ons en wij krijgen allen geld voor wekelijks boodschappen en niets meer. Ik moet nu met geen medicijn voor mijn ziekte omdat daar geen voor is. Zo wat doe ik?

De oplossing

Dat zij het opgelossed met de G.K.B en niet maakt een probleem voor mij en ik wil graag naar een andrer zorgverzekerer met geen probleem en dat goed koper is.

1 reactie

 1. Auteur
  Menzis
  Datum
  Goedemiddag, Ik begrijp uit uw bericht dat u een aanvullende verzekering heeft willen afsluiten. Het is helaas gezien uw achterstand in betalen niet mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten of om een overstap te maken. Dit is mogelijk zodra de volledige achterstand is voldaan.Met vriendelijke groet,
  Jeannette Nijdam
  Menzis

Ook een klacht indienen over Menzis?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen