Opgelost door Menzis: Voortdurend traag afhandelen van ingediende deklaraties.

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 392128
Gebruiker
W.M.M. Weyers
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Het blijft kwakkelen met Menzis. Eerder dit jaar duurde de afhandeling van een door mij ingediende deklaratie maar liefst 5 weken! Nu is een door mij op 29 augustus j.l. ingediende deklaratie nog steeds niet verwerkt. De vorige keer was het smoesje dat "we het zo druk hebben". Ik snap werkelijk niet hoe Menzis het klaar speelt om de afhandeling van een voor mij belangrijke dienstverlening zo belabberd en traag afhandelt. Ik schiet het bedrag voor hoor! Blijkbaar druk maar niet met de dienstverlening aan de klant.

De oplossing

Zo snel mogelijk deze deklaratie en mogelijk volgende afhandelen.

2 reacties

 1. Auteur
  Menzis
  Datum
  Beste meneer Weyers, ik begrijp dat dit geen prettige situatie is. Gelukkig heb ik goed nieuws voor u, we verwerken uw declaratie vandaag. Binnen enkele werkdagen ontvangt u hierover bericht. Daarnaast kan ik u meedelen dat we alle zeilen hebben bijgezet om de achterstand weg te werken en dit werpt zijn vruchten af. We verwachten volgende maand helemaal bij te zijn met de verwerking. Neemt u gerust contact op als u nog vragen heeft. Ik wens u een fijne dag.

  Met vriendelijke groet,

  Marcelle
  Menzis
 2. Auteur
  W.M.M. Weyers
  Datum
  Bedankt voor een snelle afwikkeling van mijn declaratie! Ik ben blij dat in de toekomst de verwerking sneller zal gaan. Moet toch kunnen in een paar dagen. Ik heb ook begrepen, gezien de reacties op Klachtenkompas dat ik niet de enige ben. De klant hoort toch centraal te staan. Ben benieuwd of mijn volgende declaratie nu naar mijn tevredenheid wordt afgewikkeld.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
W.M.M. Weyers
Datum
Uiteindelijke oplossing
De declaratie is na het indienen van de klacht snel uitbetaald. Er is een toezegging gedaan dat op korte termijn weer sneller gedeclareerd gaat worden. Even afwachten, maar dat is goed nieuws voor de verzekerden bij Menzis.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Menzis?