Klacht MijnVerklaring: Oplichter

Klachtnummer
# 485318
Gebruiker
Poldermuis
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Dit bedrijf misleid je. Eerst moet je een bedrag van €41,35 betalen. Dan denk je dat je voor je VOG betaald hebt en daarna moet er ook aan Dienst Justis worden betaald. Kortom, je bent zo rond de €75,- kwijt. Annuleren is geen optie.

Erg vervelend voor een student..

De oplossing

Ik wild dat zij het bedrag van €41,35 terugbetalen.

1 reactie

 1. Auteur
  MijnVerklaring
  Datum
  Geachte heer, mevrouw Hoogendijk,

  Het spijt ons dat u niet tevreden bent met onze diensten. Ik heb vanuit de directie de opdracht gekregen om - samen met u - het gesprek aan te gaan en een oplossing te vinden voor uw klacht.

  Om alvast vooruit te lopen op mijn reactie, wil ik u iets meer uitleggen over ons bedrijf en de toegevoegde waarde van onze diensten. Allereerst is het zo dat u de aanvraag niet zelf kunt aanvragen bij Dienst Justis. U dient de aanvraag dus via uw werkgever, of de gemeente te doen. Hier gaat vaak een hoop administratie (lees: tijdverlies) aan vooraf. Zo dient u een afspraak te maken bij de gemeente en formulieren in te vullen, hier heeft u toch gemiddeld een ochtend voor nodig.

  Als u deze handelingen door ons laat doen, dan scheelt dit u tijd. U neemt hiermee een dienst van ons af en daarom brengen wij voor deze dienst kosten in rekening. De meerprijs is dus vooral voor de tijdswinst dat u boekt met onze diensten.

  Wilt u contact met mij opnemen om uw klacht te bespreken en eventueel op te lossen? U kunt een verzoek achterlaten op www.mijnverklaring.nl/beoordelen.

  Met vriendelijke groeten,

  Quinty de Mooij
  Vertrouwenspersoon

Ook een klacht indienen over MijnVerklaring?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen