Wij vinden dat Milanoo hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Milanoo: Websitewinkel Milanoo is een oplichter
Bestel nooit iets bij Milanoo.com!Hun maattabellen kloppen niet, waardoor niets past! Je krijgt geen adres waar je de bestelling naar kunt retourneren. Ze weigeren 100% terug te betalen. Ze houden 15% achter voor administratieve kosten. Het duurt eeuwig voor je de bestelling krijgt. Ieder Item dat je wilt retourneren moet je fotograferen. Het retourneerproces op de website is werkelijk lastig te begrijpen en klantonvriendelijk. Je wordt de hele tijd aan het lijntje gehouden. Ze wachten gewoon tot je opgeeft, zodat zij niets terug hoeven te betalen. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen retourneeradres en heb ik nog geen geld retour. Ze vroegen mij een recensie te schrijven en dat heb ik gedaan. Natuurlijk is mijn beoordeling zeer slecht, maar deze recensie is tot op de dag van vandaag nog niet gepubliceerd.
Dat het bedrijf niet meer online mag verkopen.Minimaal wil ik natuurlijk mijn geld retour en een schadevergoeding voor alle gemaakte extra kosten zoals het geld voor de douane.