Opgelost door Minimax Dierendokters: Klant onterecht voor de tweede keer willen laten betalen!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 276276
Gebruiker
Gizmobooster
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Op 28 augustus ging ik naar MINIMAX voor de jaarlijkse vaccin. Hiervoor betaalde ik 27,50 euro ( op hun prijslijst staat 25 euro, maar dat terzijde). Het vaccin bleek dit jaar uit 2 prikjes te bestaan. De jongedame achter de balie vroeg aan mij of ik het tweede prikje ook wilde betalen. Ik dacht waarom niet dan heb ik dat ook al gehad en betaalde 10 euro wat de prijs is. Toen ik maandag 9 oktober een afspraak wilde maken voor het tweede prikje en aangaf dat dit al betaald was werd ik later op die dag gebeld met de volgende mededeling. ' Wij kunnen niks van de betaling terugvinden in onze systeem u MOET de rekening opnieuw betalen. Door een fout bij MINIMAX moet ik een betaling twee keer doen. Hier ben ik het niet mee eens al wat het bedrag 10 eurocent. Zo kun je niet met je klanten omgaan!

De oplossing

Ik wil dat mijn hond het tweede prikje krijgt waar ik al voor betaald heb op 28 augustus. Daarnaast wil ik dat er excuses wordt gemaakt vanuit hun kant.

1 reactie

  1. Auteur
    Minimax Dierendokters
    Datum
    Dit is onze laatste reactie
    Via telefonisch contact is deze klacht opgelost. er was een interne registratiefout gemaakt van de betaling en er is excuses aangeboden.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Gizmobooster
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ik ben gebeld nadat zij de betaling in het systeem hebben gevonden. Zij hebben hun excuses gemaakt.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over ?