Opgelost door Mister Glas: Glasplaat besteld, niet geleverd , niet aan leveringsvoorwaarde gehouden , maar wil geen geld terug betalen

happy Opgelost
Jacquelineserraarens

Glasplaat besteld op 15 april , staat op website de algemene levertijd is 10-15 dagen, als u besteld ontvangt u een email waarin de levertijd word bevestigd.
Ik kreeg een bevestiging, bleef staan bestelling in behandeling, 16 april gebeld medewerker keek naar ordernummer, O maar dat komt goed hoor mevrouw. week later weer gebeld, komt eraan mevrouw, 1 week later weer gebeld zou terug gebeld worden, niet gedaan, dagen lang gebeld, gemaild, geen enkele rectie tot ik donderdag 28 april een dame aan de tel kreeg die mij vertelde, O maar u heeft de verkeerde maat besteld .
Ik ga hier voor u achteraan en bel u vandaag "echt"terug. haar er nog op gewezen over de laksigheid van Mister Glas en dat niet acceptabel was, 1000 x excuses en zou goed komen. Natuurlijk niet terug gebeld.
Vrijdag 29 april maar weer zelf gebeld, had nu de goede besteld en zou spoedbestelling zijn en as maandag 2 miei geleverd worden. Uiteindelijk maandag geen glasplaat. ik wil geld terug.

Mijn geld terug.
opgelost
happy

Wij vinden dat Mister Glas hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Jacquelineserraarens
    bedrijf heeft uiteindelijk toch mijn geld terug gestort.

Ook een klacht indienen over Mister Glas?