Klacht MKB Collectieven: mkb collectieven probeert onder het valse voorwendsel van een een veiling ondernemers te strikken

D. Talsma

mkb collectieven neemt vorig jaar dwingend contact met mij op over een op handen zijnde energie veiling waaraan meerdere energie leveranciers mee zouden doen en de voordeligste zou worden uitgekozen. Nadat ze mij meerdere keren hebben gebeld geef ik toe. Op een gegeven moment krijg ik bericht dat total is gekozen uit de veiling. ik reageer niet op tijd en zit volgens hun vast aan het contract. zijn starten met lagere maandbedragen dan mijn vorige leverancier om mij bij de start toch maar een goed gevoel te geven. Inmiddels een jaar later zit ik met een oververbruik van 600 nog wat euro. Nader onderzoek van mijn kant wijst uit dat mbk collectieven al drie jaar samenwerkt met total gas & power en dat er helemaal geen veiling plaatsvinden.
Met het meedoen aan de veiling blijkt er al een audio contract met mij te zijn afgesloten waarvoor slechts 2 weken tijd was om te annuleren nadat zij het zogenaamde resultaat van de veiling hadden gestuurd.
Contract in mijn ogen onwettig omdat er nooit een veiling heeft plaatsgevonden..
Onwettig omdat je na keuze om mee te doen reeds vast zit aan een contract wat binnen 2 weken geannuleerd moet worden terwijl je nog niet eens weet wat het resultaat van de zogenaamde veiling is?

zo snel beeindiging contract met total gas & power

Ook een klacht indienen over MKB Collectieven?