Klacht MKBbedrijven: Malifide verkopers

Klachtnummer
# 332267
Gebruiker
ditkrijgtnogeenstaartje
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Ik werd 25 okt. 2018 gebeld dat ik sinds 2017 op hun website sta met mijn bedrijfsgegevens en dat ik heb aangeven eraf zou willen. Door eerder van hun website verwijderd te worden kon ze eenmalig een aanbieding doen van 198,- excl. btw ipv 298,- excl. btw. Ik heb nooit op hun website gestaan. Ik vroeg naar de overeenkomst van wat er is afgesproken in 2017. Die kon ze niet geven want eerst moest er op een bandje opgenomen worden dat ik akkoord ga met 198,- en eerder wordt verwijderd. Hier ben ik dus ingetuind. Het klopt helemaal niet wat zij zeggen. En nu sta je op een bandje met een akkoord. Ik heb gelijk contact opgenomen omdat ik hier vanaf wil. De mails die ik ontvang zien er erg onprofessioneel uit! Inmiddels een herinnering ontvangen maar dat ga ik natuurlijk niet betalen!
Dit zijn malafide verkopers die denken geld af te troggelen van bedrijven.

De oplossing

Mijn gegevens direct verwijderen van hun website. Ik ben in ieder geval nog niet klaar met hun. Misschien moet eerst maar even de media voor hun neus staan! Eens kijken wat ze dan doen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

MKBbedrijven is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over MKBbedrijven?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Meld je klacht bij het bedrijf

  2. Stuur een juridische brief of e-mail

  3. Bel onze juridisch expert

  4. Laat ons voor je bemiddelen