Klacht MMA Loodgietersbedrijf: Had me op zijn minst afgebeld, dan had ik nog een ander bedrijf kunnen benaderen. Laf.

sad Niet opgelost
Schuite

Gisteren een afspraak gemaakt dat er vandaag tussen 17-19 uur een loodgieter zou komen om een verstopping te verhelpen. Savonds nog via sms een bevestiging gekregen van de afspraak maar vandaag is niemand komen opdagen. Als ik bel wordt er niet opgenomen. Behoorlijk onbeschoft. Vrij genomen van mijn werk notabene om eerder thuis te zijn. Waardeloos want zit nu nog steeds met de verstopping.

De aangeboden oplossing: "....... ik bel u nog probeer het als nog goed met u te maken misschien door middel van 50 procent korting ik bel u morgen" Aangezien ik gistermiddag en gisteravond steeds niemand te pakken heb kunnen krijgen, heb ik gisteravond laat nog een ander loodgietersbedrijf gebeld die mijn verstopping komt verhelpen, we zitten voor Hemelvaartweekend dus het is al lastig genoeg en ik wilde zeker zijn dat er een bedrijf zou komen om het nog op te lossen voor de Hemelvaart..... de aangeboden oplossing vanuit MMA is vannacht om 01:25 uur naar mij gesmst. Uit de aangeboden oplossing kon ik niet opmaken wanneer MMA dan wel zou kunnen komen. Vervolgens ben ik vandaag pas om 18 uur gebeld door de loodgieter van MMA. De aangeboden oplossing is vriendelijk maar een beetje te laat.
sad

MMA Loodgietersbedrijf is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Schuite
    Gisterenavond nog diverse keren het mobiele nummer en vaste nummer gebeld, "24/7 bereikbaar " staat op de website maar niks. Om 18:53 uur heb ik nog een sms bericht er achteraan gestuurd met de vraag of er nog iemand komt en zo niet mij dat te laten weten want dan bel ik een andere loodgieter om mij te komen helpen. Niks. Getwijfeld of ik nog langer moest wachten of toch al een ander bedrijf te bellen, wellicht is het slechts vertraging oid. Tot een uur of acht gewacht maar niks.

Vannacht om 1:25 uur (!!) een sms ontvangen van de loodgieter: "Ik vind het erg maar door een ongeluk van een goede vrind in Engeland was is Ik met spoed naar Calais gereden om vervolgens naar Engeland te varen ik bel u nog probeer het als nog goed met u te maken misschien door middel van 50 procent korting ik bel u morgen"

Aangezien ik nog steeds niemand te pakken heb kunnen krijgen, heb ik gisteravond nog een ander bedrijf gebeld die mijn verstopping komt verhelpen.

Zojuist, 18:08 uur gebeld door de loodgieter van MMS met de mededeling dat hij weer onderweg is naar Nederland. Ik heb aangegeven dat ik inmiddels al een ander bedrijf heb gebeld omdat ik MMS niet te pakken kon krijgen. En dat het in dit digitale tijdperk toch een hele kleine moeite is om iemand met wie je een afspraak hebt, te laten weten dat er iets is tussen gekomen (hij was in het bezit van een mobiele telefoon én in bezit van mijn telefoonnummer want hij had zelf de afspraak bevestigd via sms). De loodgieter haalt vervolgens de klacht aan die ik op klachtenkompas heb gezet. Ook geeft hij aan dat hij me wraakzuchtig vindt omdat ik niet op zijn voorstel om het goed te maken inga. Aangegeven dat dat een beetje te laat is met een spoedeisende klus. Desnoods had hij even aan een andere medewerker van het bedrijf kunnen vragen contact met mij op te nemen, vind ik. Het heeft niets met wraakzuchtigheid te maken maar met betrouwbaarheid, professionaliteit en fatsoen.

Ook een klacht indienen over MMA Loodgietersbedrijf?