Klacht MNF Bank: De bank wil niet meedalen met de hypotheek rente in mijn offerte van 19-01-2015.
Mijn RenteVoordeel Hypotheek van Woonnexxt schijnt een clausule in te houden welke verplicht om de rente te accepteren welke door de bank voorgesteld wordt. Nergens staat de termijn vermeld hoelang van te voren men mij dat aanbod dient te doen. Nu de rente sind de offerte datum nogal verder daalde, wil ik daar ook van mee profiteren.De bank beroept zich op de volgende zinsnede:
3 .2.2 Rentevaststelling RenteVoordeel Hypotheek van Zwitserleven
U bent de rente verschuldigd die in de offerte is vermeld. Na aktepassering ontvangt u een bevestiging van de rente en het bijbehorende maandelijkse bedrag.
Helder, maar ik ben van mening dat er een lagere rente gehanteerd dient te worden met als toetsmoment 9 april 2015. Een en ander conform hun eigen website. Zie: https://www.mnfbank.nl/Documents/woonnexxt/Renteblad-Zwitserleven-Hypotheken-FL.pdf
Graag zou ik onder de huidige voorwaarden maar nu voor 20, i.p.v. 15 jaar mijn hypotheek tegen de aangeboden 2,95% willen verlengen.- Status