Klacht MSC Cruises: Msc reageert niet op e-mail.

sad Niet opgelost
Ontevreden#running66

Op 28-12-2022 met de klantenservice gesproken over koppeling van een Hal account met Msc account voyager club. Op 29 december een email hierover gestuurd. Op 13 januari herinnerings e-mail gestuurd en telefonisch contact gehad. SVP week afwachten dan zullen zij u bellen. Mijn eerste e-mail is toen doorgezet naar andere afdeling. Evenals op 19 januari en op 27 januari 2023.
Zelfde antwoord. Uw e-mail zal zo spoedig mogelijk in behandeling genomen worden. Wat is spoedig ? 5 weken wachten? Dit is niet klantvriendelijk, uiterst irritant. Wat ook een medewerker van de klantenservice kon beamen, maar niets aan kan doen. Het vertrouwen in Msc loopt hierdoor wel schade op, om wie weet voor de toekomst, nog een keer te boeken.

Dat er contact opgenomen door Msc zoals al 5 weken beloofd wordt.
Mail ontvangen 20 februari 2023 : We hebben onze collega's van het hoofdkantoor gecontacteerd om dit voor u te bekijken en uw punten toe te voegen aan uw account. Zodra we antwoord hebben, laten we u dit meteen weten. Dit beloven ze al sinds mijn eerste mail van 29 december 2022 . Niets meer gehoord.
sad

MSC Cruises is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Ontevreden#running66
    Gisteren e-mail met excuses ontvangen, en of ik een boekingsnummer wil doorgeven. Het referentienummer wat erbij staat verwijst naar mijn eerste mail van 29 december 2022. Hierin staan alle gegevens!! Wel nogmaals verzonden. Pfff nu weer 6 weken wachten?
    Ontevreden#running66
    Donderdag zelf contact gezocht met Msc , de klantenservice kon geen emails vinden van mij. Begint beetje op een klucht te lijken. Msc zou meer tijd of meer personeel moeten aannemen om de emails op tijd te kunnen beantwoorden. En dat de klantenservice inzage in de e-mails kan krijgen, zodat de klantenservice adequaat kan reageren. Die zeggen nu u moet afwachten. Is voor ons best wel een punt om door de zeer lange afhandelingstijd geen volgende cruise te boeken bij Msc
    Nog niets vernomen van MSC

Ook een klacht indienen over MSC Cruises?