Opgelost door My Peaq: Peaq laptop met slechte behuizing 2e keer.

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 327939
Gebruiker
Mo64
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Mijn Peaq laptop, daar heb ik helaas geen beste ervaringen mee.
Vlak na aankoop (april 2017) liet het rubber van de behuizing al los. Op de plek waar je pols rust. Ik heb dat een paar keer moeten vastlijmen. Maar geen groot probleem verder, totdat de laptop ineens hard begon te blazen, het toetsenbord niet meer reageerde en ik dus ook niet mijn laptop nog kon gebruiken.
Na inleveren, vonden ze dat het mijn eigen schuld was en lieten me "schade"zien. Dit was volgens hun het losse rubbertje aan de voorzijde van de laptop, die ik zelf had vastgelijmd. Ik was het er uiteraard niet mee eens en men heeft de zaak uiteindelijk toch nog netjes opgelost door me niet te laten betalen voor een nieuwe behuizing. Direct na teruggave raakten helaas al de schroefjes aan de onderzijde los. Die heb ik om de haverklap moeten vastdraaien, zelf nog getracht vast te lijmen, maar ze bleven losgaan. Vrijwel iedere dag controleerde ik ze en draaide ze vast. Inmiddels was ook weer het rubber losgeraakt, precies als bij de vorige behuizing ter hoogte van de pols. Weer heb ik dit gelijmd. Onlangs bij het dichtdoen van de laptop lag de verbinding kapot. Een schroef of iets dergelijks die daar van binnen zit, was eruit gevallen. Dus het openen en dichtdoen van de laptop wilt niet, dan drukt de behuizing zich helemaal open. Ik ben heel benieuwd hoe Peaq dit gaat oplossen! 5 maanden geleden had ik immers de nieuwe behuizing gekregen en er was nu heel duidelijk iets binnenin stuk gegaan. Via Mediamarkt 3 weken geleden de laptop ter reparatie aangeboden en hoop hem nu snel terug te mogen ontvangen.

Gewenste oplossing

Ik wil graag dat het euvel in de verbinding verholpen wordt, maar ook dat alle schroeven van de onderzijde goed dichtgemaakt worden zodat ik ze niet steeds zelf hoeft vast te draaien. Het losse rubbertje wil ik nog wel voor lief nemen want dat zal altijd een zwakke plek van dit model blijven.
Geboden oplossing
Ja, ik ben heel tevreden met de geboden oplossing.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat My Peaq hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over My Peaq?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen