Klacht MyCom NEDERLAND: Onduidelijkheid van levering MyCom

Klachtnummer
# 47015
Gebruiker
Thijs Kern
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Net zoals meerdere mensen hebben aangegeven zit ik ook in het donker wat betreft enige informatie over de playstation die ik op 14 december 2013 heb besteld en op 14 januari 2014 binnen zou moeten komen. Ik heb telefonisch contact opgenomen en het enige wat ik te horen kreeg is dat ze niet wisten wanneer ze een nieuwe levering binnenkregen en of ik bij de prioriteiten zat qua leveringen.
Hierbij komt ook nog eens kijken dat MyCom een mailtje naar iedereen stuurt waarin staat de ze je op je mail/telefoon zullen bereiken stel er zou een wijziging zijn. Dit is bij mij niet gedaan en vandaar ook mij ontevredenheid. Ik hoop niet alleen voor mij, maar voor iedereen dat dit op de een of andere manier gecompenseerd gaat worden. Anders vind ik dit persoonlijk een echt flut bedrijf.

Gewenste oplossing

Mijn gewenste oplossing houdt in dat ze iedereen duidelijkheid geven, of dit nu via de media word gedaan of door iedereen die eenzelfde bestelling heeft gedaan een mailtje te sturen maakt mij niets uit.

2 reacties

 1. Auteur
  Thijs Kern
  Datum
  JE HEBT HELEMAAL GELIJK!
 2. Auteur
  MyCom NEDERLAND
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,Op dit moment is het nog niet bekend hoeveel PS4 units binnen gaan komen vanuit Sony Nederland. Helaas kunnen wij hierdoor ook niet inzien/beloven of uw order ook word uitgeleverd bij de eerste levering vanuit Sony. Dixons zal u tijdig gaan informeren over de status van uw order bij uitstel of uitlevering.Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.Met vriendelijke groet,Active Care TeamActive Care
  Postbus 21460, 3001 AL, Rotterdam, The Netherlands
  T: +31 (0)10-85 11 815
  E: activecare@basgroup.nl
  W: www.basgroup.nl l www.mycom.nl l www.dixons.nl l www.icentre.nl

Ook een klacht indienen over MyCom NEDERLAND?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen