Klacht Mywheels: Mywheels gebruikt onze straat als stalling.

Klachtnummer
# 663940
Gebruiker
MarjanChris
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Mywheels stalt hun auto’s in onze straat (Duke Ellingtonstraat te Amsterdam)die niet voor gebruikers te boeken zijn waardoor ze dagen lang parkeerplaatsen bezet houden. Tevens staat er steeds een auto waarvan het wiel verwisseld moet worden. Voor de parkeerplaatsen hebben de bewoners een parkeervergunning betaald en bezoekers mogen 1.5 uur parkeren met gebruik van een parkeerschijf. Ook hebben wij al een nijpend tekort aan parkeerplekken en ondermijnt Mywheels op deze manier het systeem van deelvervoer. Graag zou ik Mywheels daarom willen verzoeken om onze buurt niet als hun stalling te gebruiken.

Gewenste oplossing

Graag auto’ s weghalen uit de Duke Ellingtonstraat te Amsterdam en op eigen terrein zetten wanneer ze niet geboekt kunnen worden. Onze straat is geen autostalling.

1 reactie

 1. Auteur
  Mywheels
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Vervelend dat de auto's van MyWheels parkeeroverlast geven in je buurt / straat. De auto's van MyWheels hebben met alle gemeentes in Nederland een vergunning de auto's te parkeren of op een vaste parkeerplek of een zone in de betreffende gemeente. MyWheels doet er veel aan om de auto's samen met de huurders te parkeren op deze daarvoor bestemde locaties. Je kunt altijd even een email sturen naar support mywheels.nl met vermelding van type en de nummerborden. Dan kan de betreffende afdeling hier een controle op uitvoeren. Alvast bedankt voor de moeite.

Ook een klacht indienen over Mywheels?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen