Klacht Nationale Bioscoopbon: bonnen horen altijd inwisselbaar te zijn.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 251205
Gebruiker
Mei Ling
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik vind het jammer dat de nationale bioscoopbon nog steeds een houdbaarheidsdatum hanteert. Ik heb tijdens de verhuizing mijn bioscoopbonnen van 25 euro niet kunnen vinden. Nu heb ik ze gevonden en zie dat ze verlopen zijn. Ergens vind ik dit onrechtvaardig. Er is iemand die al dit bedrag heeft betaald. Het geld is al binnen bij hun. Ze hoeven geven tegenprestatie te verrichten. Ik meen mij te herinneren dat Kassa een uitzending hierover heeft gehad.

De oplossing

Ik zou graag dit jaar nog met mijn kinderen naar de bioscoop willen. Het is kerstvakantie dus de kans om met zijn allen erop uit te gaan. Bovendien eten mijn kinderen graag popcorn en drinken graag fanta. Dus ik zorg voor extra inkomsten bij de bioscoop.

1 reactie

 1. Auteur
  Nationale Bioscoopbon
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte mevrouw Ling,
  Dank u voor uw klacht. De Nationale Bioscoopbon hanteert een geldigheidsduur van 3 jaar. Wettelijk gezien voldoet de Nationale Bioscoopbon daarmee aan de regels, waarbij geldt dat kaartuitgevers zelf de geldigheidsduur mogen bepalen, mits dit minimaal 1 jaar is na uitgifte van de cadeaukaart/cadeaubon. Wij vinden het erg vervelend dat u vanwege een verhuizing uw bonnen niet kon vinden, echter helaas kunnen wij verlopen bonnen niet vervangen.
  Hartelijke groet

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Mei Ling
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen bonnen meer kopen
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Nationale Bioscoopbon?