Klacht NBD Auctions: Niet werkende Vlammenwerpers
Ik had 2 vlammenwerpers gekocht in april 2015, ter plekke hadden wij samen ze getest maar het bleek niet te werken omdat de gasflessen op waren. We hadden afgesproken dat ik de dat flessen zou kopen en de vlammenwerpers thuis test.Thuis bij mij deden ze niet, ook niet met de nieuwe gasflessen.
Ik heb rond rond 15 formele email gestuurd en gebeld maar elke keer hoor ik met brutale toon dat de vlammenwerpers in reparatie zijn!!
Na 3 maanden had ik mijn geld terug gevraagd omdat dit te lang duurt.
Inmiddels is het 12 jan 2016 en NBD- Auctions laat niks van zicht weten.
Kan iemand aub naar de progamma AVOTROS OPGELICHT bellen om dit bedrijf op zijn plaats te zetten. ik ben ge-emigreerd naar het buitenland en het is heel moeilijk voor mij om dit zaak in vanuit het buitenland te regelen.
Bij deze zeg ik tegen NBD-AUTIONS, [oproep tot actie verwijderd door moderator]. Ik wil niks meer van deze mensen of bedrijf weten, blijf met jullie vervloekte vlammen werpers.
ik wil mijn Geld terugfactuurnummer 15500373De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: