Opgelost door Nederland Isoleert: Rotzooi en vernieling

happy Opgelost
YvdB

De kwaliteit van de isolatie kan ik niet beoordelen. Wel moest ik herhaaldelijk aandringen op het aanbrengen van beluchtingsrooaters voor de kruipruimte. Wilden ze eigenlijk niet doen terwijl dit noodzakelijk is ter voorkoming van vochtvorming.
Bij het boren van de gaten hebben ze grote stukken afgebroken van struiken zonder overleg en ze hebben de regenpijp verbogen waardoor deze nu uit de afvoer is losgekomen en het water dus zo over het terras loopt.
Na mailen krijg ik weken later van dhr Ooms de opmerking: u hebt voor akkoord getekend en daarmee af.

Reparatie regenpijp en fatsoenlijk contact per telefoon.
opgelost
happy

Geachte mevrouw van den Berg,

Dank u wel voor uw bericht, dit helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

We kunnen ons echter nog steeds niet voorstellen dat wij schade hebben aangebracht aan de regepijp. Echter hebben wij inmiddels met u een afspraak ingepland voor het herstellen van de regenpijp.

Vriendelijke groet,

Joost Ooms
    YvdB
    Inmiddels is de afvoer geperareerd. Ook heb ik dinsdag a.s. Een afspraak voot het plaatsen van een rooster.
    Als dit naar behoren wordt afgerond, ben ik tevreden over de klachtafhandeling.
    Beste mevrouw van den Berg,

We hebben vandaag nog even contact gehad en hebben van u begrepen dat alles naar uw volle tevredenheid is afgewikkeld. Bedankt voor uw tijd en geduld en wat ons betreft: laat de zomer nu maar komen!
    YvdB
    De klachten zijn door Nederland isoleert naar mijn tevredenheid afgehandeld.
    Nederland Isoleert
    Bedankt voor uw positieve afsluiting!

Ook een klacht indienen over Nederland Isoleert?