Klacht Nederlands Talen Instituut NTI: Opleiding gestopt omdat vakken niet online kwamen en toch 1745,60 moeten betalen.
De klacht
Ik heb me in december ingeschreven voor een kraamzorg opleiding waarbij na inschrijving bleek dat alle relevante vakken nog niet begonnen tot in januari. Eenmaal in januari begonnen ze nog steeds niet. Voor de andere vakken had ik een vrijstellingsaanvraag lopen dus daar ging ik niet aan beginnen. Ik kon toen al anderhalve maand geen een vak volgen van de opleiding. Ik heb meerdere klachten ingediend en ongelofelijk vaak gemaild. Toen heb ik me uitgeschreven voor de opleiding en heb ik van de 3284,60 euro die ik in eerste instantie voor een opleiding van 1,5 jaar heb betaald maar 1539,00 euro terug ontvangen. 1745,60 euro hebben ze ingehouden (waarvan examenkosten: 1080,00 Inschrijfgeld en evt. acceptkosten: 50,00). Voor een opleiding waarvan ik geen dag heb kunnen leren heb ik 1745,60 moeten betalen. Dit is toch te gek voor woorden?!De oplossing
Ik zou graag het volledige bedrag van 3284,60 euro terug zien op mijn rekening aangezien ik niets heb ontvangen waarvoor ik betaald heb.Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.