Klacht Nederlandse Incasso Centrale: Onterechte incasso mail gekregen

Klachtnummer
# 193736
Gebruiker
Manon
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Van de nederlandse incasso centrale een mail gekregen om een factuur te betalen mbt Slim Fruit. Eerder las ik dat er dan contact opgenomen moet worden met Slim Fruit zelf maar het telefoonnummer is niet meer in gebruik.
Verder heb ik alle teveel gestuurde spullen terug gestuurd zoals mij werd verteld door de telefoon. Dus ik zou niet inzien waarom ik nogmaals 68,- zou moeten betalen. Verteld is dat wanneer je de spullen terug stuurt je nergens aan vast zit.

De oplossing

Ik heb aan de voorwaarden gedaan zoals mij aan de telefoon werd verteld dus ik wens dat ze stoppen met facturen sturen en mij niet meer lastig vallen

2 reacties

 1. Auteur
  Nederlandse Incasso Centrale
  Datum
  Geachte mevrouw Smit,

  In goede orde ontvingen wij uw klacht.

  Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u vindt dat er onterecht gelden van u worden gevorderd. Wij baseren onze informatie op hetgeen onze opdrachtgevers aanleveren.

  Graag wil ik u verzoeken om met inhoudelijke vragen, klachten of opmerkingen contact op te nemen met onze opdrachtgever. Via email info@slimfruit.nl of telefonisch op nummer 085-880774

  Aangezien wij niet de mogelijkheid hebben om uw klacht op te lossen, zullen wij verder niet meer op deze klacht ingaan.
 2. Auteur
  Manon
  Datum
  Het is heel leuk dat je als oplossing geeft dat ik contact op moet nemen met Slim Fruit maar zij zijn niet te bereiken. Het bedrijf is gewoon oplichterij en ik ben dan ook niet van plan om te betalen voor iets wat ik niet geleverd heb gekregen en waar ik ook niet akkoord mee ben gegaan.

Ook een klacht indienen over Nederlandse Incasso Centrale?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen