Klacht Nederlandse Loodgietersplatform B.V.: Nederlandse Loodgietersplatform B.V levert slechte service, hoge kosten en niks opgelost!

Klachtnummer
# 652595
Gebruiker
#klachtNederlandseLoodgieters
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Mijn klacht gaat het over bedrijf van Dijk Loodgieter, wat uitgevoerd is door Nederlandse Loodgietersplatform B.V met als reden de slechte service die het bedrijf bij ons heeft geleverd en de hoge kosten die wij gemaakt hebben, zonder dat er daadwerkelijk iets is gemaakt. Daarnaast zijn er dingen beloofd/ toegezegd die niet zijn nagekomen.
Op 4 januari 2023 hebben wij een lekkage gemeld , waar er op 6 januari 2023 een loodgieter is geweest om dit te beoordelen/ maken. Bij deze reparatie heeft de loodgieter getracht, in het donker en in de regen, op het balkon bitumenpasta te smeren rondom de afvoer. Kosten 429,35 euro. De lekkage is niet verholpen en bellen daarom met het bedrijf, er wordt beloofd dat we teruggebeld worden. Het blijft stil, we worden niet gebeld en daarom bellen we weer zelf met uw bedrijf op Op 18 januari komt loodgieter weer langs, de stenen van het balkon zijn door ons van het halve balkon gehaald. De loodgieter geeft aan dat de lekkage in het dakje zit, dat dit vervangen moet worden, dat hij dit kan herstellen voor ons, maar dat hij eerst moet weten waar de lekkage zit. Er gaat veel tijd zitten in het opsporen van de lekkage, die de loodgieter niet kan vinden. Hij garandeert ons dat hij het daarna kan oplossen door het dakje te maken. Kosten: 425,81 euro en wederom niet opgelost. Aangezien de loodgieter het niet kan vinden, spreken we af dat hij het intern gaat overleggen hoe dit op te lossen en vervolgens belt om te bespreken hoe verder. Wederom horen we niets. Uiteindelijk bellen we op 1 februari zelf en krijgen we te horen dat de loodgieter het dakje niet kan maken en dat we daarom worden verwezen naar een dakdekker.
We begrijpen dat lekkages soms lastig op te sporen zijn, we begrijpen ook dat het vergeten kan worden om een keer terug te bellen, maar het structureel niet nakomen van de gemaakte afspraken maakt dat wij deze klacht indienen. In totaal is er 855,16 euro betaald, terwijl er helemaal niks is opgelost. De loodgieter heeft meerdere keren aangegeven dat hij het dakje kon repareren, dat dit geen probleem was en nu wordt er gedaan of dit geen optie was, maar waarom er dan zo lang over gedaan om het lek te vinden? Als er direct was gezegd, hier kunnen wij niks mee, dan had dit ons flink in de kosten bespaard.
Wij verwachten daarom een tegemoetkoming in de door ons betaalde kosten, aangezien de lekkage nog steeds aanwezig is. Klacht op 5-2-2023 ingediend bij het bedrijf, tot op heden geen reactie!!

Gewenste oplossing

Wij verwachten een tegemoetkoming in de door ons betaalde rekening, aangezien de lekkage nog steeds aanwezig is en niet opgelost is. Daarnaast staat de rekening niet in verhouding staat met de gemaakte kosten.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Nederlandse Loodgietersplatform B.V. hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Nederlandse Loodgietersplatform B.V.?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen