Opgelost door New York Pizza: Na 6 weken nog mijn geld niet terug.

sad Opgelost
#NoNYPizza!

Bestelling gedaan en betaald. Vestiging levert niet meer in mijn woonplaats. Geld zou teruggestort worden. Na 6 weken mijn geld nog steeds niet terug. Klantenservice hoofdkantoor is ook een farce. Terugbetalingen die tot 8 dagen kunnen duren??? Bij staat een overschrijving in seconden bij de ontvanger. Eerst 3 keer contact, maar verwijst naar de vestiging en laat daarna ook niets meer van zich horen.

Eerst nederige excuses dat het zo lang moest duren, daarbij uiteraard mijn geld teruggestort. En een extra genoegdoening voor het lange wachten en de trieste service.
Na 2,5 maand mijn geld terug gekregen. Triest dat je een speelbal wordt tussen een vestiging en de centrale organisatie die eigenlijk weinig voor je kan doen. Ook tussentijds een gratis pizza gekregen… maar ja, die bezorgen ze hier niet… daar begon het hele gedoe mee.. verdere excuses en vergoeding nooit gekregen.
sad

#NoNYPizza!
    Net als via de mail blijft het oorverdovend stil. #NYPizzaNo-GoDominos
    #NoNYPizza!
    En nog niet opgelost. Als je op NY pizza wacht, wacht je lang. Ga maar naar domino’s!!!
    #NoNYPizza!
    Wat een slecht bedrijf. Nog steeds geen reactie.
    Nog steeds niet opgelost
    #NoNYPizza!
    Nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
    #NoNYPizza!
    Tot op heden nog steeds geen oplossing
    #NoNYPizza!
    Nog steeds geen geld. Triest hoe je een speelbal bent tussen winkel en centrale organisatie van NYPIZZA

Ook een klacht indienen over New York Pizza?