Opgelost door Newstyle: onterecht geld afgeschreven.

happy Opgelost
ss

Newstyle verteld mij dat er voor een sportabonnement dat ik heb gehad één periode nog onbetaald is, en dat ik dit moet betalen.
Ik stuur hun vervolgens een pdf van ING van alle af- en bijschrijvingen van Newstyle, dus van de gehele periode dat ik daar lid ben geweest.
Daaruit blijkt zwart op wit dat deze periode wel is betaald en dat zij zelfs teveel hebben afgeschreven.

Zij blijven aandringen dat deze periode openstaat. Maar uit de bankgegevens blijkt het tegendeel.

Mijn bank verteld mij niets te kunnen doen en adviseert juridisch advies in te winnen.

Dat er gekeken word naar mijn af- en bijschrijvingen en ik het geld terug krijg wat ik teveel hebt betaald.
happy

Wij vinden dat Newstyle hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

ss
    Vandaag ben ik telefonisch benaderd door een andere medewerker van Newstyle. Door haar ben ik fantastisch geholpen. Daarmee is mijn klacht afgesloten.
    Nogmaals bedankt mevrouw dat u heeft meegekeken.

Ook een klacht indienen over Newstyle?