Klacht Nr1voordeelsite.nl: Misleidend

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 199411
Gebruiker
iniemieni@hotmail.com
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Iemand belt op met een verhaal dat je iets gewonnen hebt of iets dergelijks en ze noemen al je gegevens (hoe komen ze hieraan?!) Vaag verhaal. Je geeft aan dat de persoonsgegevens kloppen, ja, maar geen toestemming gegeven om geld af te schrijven voor wat dan ook. Vervolgens krijg je een welkomstmail en wanneer je hierop niet binnen twee weken reageert zou je akkoord gaan met hun aanbod (?) en krijg je ineens een factuur van 70 euro die automatisch afgeschreven zou gaan worden terwijl je nooit toestemming voor een machtiging hebt gegeven! Wanneer je belt en weer aangeeft dit niet te willen, ondanks eerdere telefoontjes reageren ze agressief alsof dit een normale gang van zaken is. Ik zie de bedrijfsnaam (die op factuur overigens weer anders is dan in gesprek) ook vermeld staan bij consumentenbond en oplichtingsfora. Duidelijk een oprichtingsbende! Gewoon stoneren en laat ze maar dreigen. Ik zie ze graag in het gerecht. Misschien komt de rest van deze mensen dan ook gezellig mee?

Gewenste oplossing

Ik wens NOOIT meer door ze lastig gevallen te worden en dat ze zichzelf aangeven want gezien de klachtenregen hier, klopt daar duidelijk iets niet.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Nr1voordeelsite.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

  1. Auteur
    iniemieni@hotmail.com
    Datum
    Bedrijf blijft volhouden dat ze een overeenkomst hebben. Echter, een telefonisch "ja" is GEEN rechtsgeldige overeenkomst zodra het een levering van diensten betreft (dat is nl. hetgeen ze aanbieden met hun korting/cashbackaccount/dinervoucher/hotelcheque-onzin) Hier is een handtekening voor nodig! Is wettelijk zo bepaald. Daar komt bij dat miv 2014 ook een handtekening nodig is voor een bedrijf om te mogen incasseren van een rekening dus dat is ook al strafbaar.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Nr1voordeelsite.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen