Klacht Odido: Odido verandert zelf voorwaarden en verhoogt kosten

Pelluck

Sinds de wijziging van mijn Tele2 Sim only abonnement naar Odido ben ik meer gaan betalen. Daarnaast is mijn onbeperkte databundel verdwenen.
Om vervolgens contact te zoeken met Odido is onmogelijk. In de app kan ik geen abonnement toevoegen, de chatbot doet het niet en de klantenservice is onbereikbaar. Dus voor vragen en antwoorden hierop blijft Odido zwaar in gebreke.
Mijn hoofd klacht is wel in het bijzonder dat ik meer ben gaan betalen voor minder. Bijzonder dat dit kan zonder enige waarschuwing

Ik verwacht antwoorden en een financiële compensatie van het door mij meer betaalde bedrag.

Pelluck
    Nog steeds niks gehoord over een eventuele oplossing. Heeft Odido veel te veel op zijn bordje gepakt? De mankracht lijkt niet aanwezig te zijn om alles op te lossen.
    Pelluck
    Nog steeds niks gehoord van Odido
    Beste heer/mevrouw,

Wij hebben uw klacht in behandeling. Op dit moment duurt het helaas langer voordat wij u inhoudelijk van een terugkoppeling kunnen voorzien.

Onze excuses voor het ongemak.

Privacy & Complaints
    Beste heer/mevrouw,

Onze excuses voor het ongemak.

Privacy & Complaints
    Beste heer/mevrouw,

Vandaag hebben we uw melding telefonisch besproken en opgelost. We sluiten hierbij dan ook de dialoog.

Met vriendelijke groet, Privacy & Complaints.

Ook een klacht indienen over Odido?