Opgelost door Odido: Verwijdering bkr A2 notering
Goedemiddag,In 2019 heb ik bij jullie een abonnement afgesloten met daarbij een telefoon.
Ik heb daar toen der tijd maar zelf even gebruik van gemaakt en daarna mijn toenmalige vrouw.
Zei gebruikte daarna het mobiele abonnement en telefoonnummer en ik had zelf de telefoon in bezit met een telefoon abonnement van mijn werk.
Op dat moment zag ik er geen kwaad in dat mijn ondertussen ex vrouw dat nummer gebruikte.
In 2020 zijn wij in een scheiding terecht gekomen en heb ik noodgedwongen een andere woonplek moeten zoeken waarbij ik destijds geen inschrijfadres had.
Het abonnement werd maandelijks van onze gezamenlijke rekening afgehaald. Helaas hebben wij na de scheiding deze rekening stop gezet en daarbij dus ook de betaling. Mijn ex-vrouw heeft mij laten uitschrijven uit onze koopwoning bij de gemeente omdat ik daar niet meer verbleef en ze toeslagen wou aanvragen bij de belastingdienst. Ik kon toen der tijd dus ook geen post ontvangen want mijn ex stuurde het of retour afzender of gooide het gewoon weg. Nadat ik weer een eigen woonruimte had gevonden en weer ingeschreven stond bij de gemeente heb ik een brief ontvangen van een deurwaarder voor betaling van het gehele opgeëiste bedrag.
Helaas kon ik dit toen niet in één keer betalen en heb ik een betalingsregeling afgesproken en deze heb ik dan ook netje aan voldaan.
Nu anno 2023 heb ik een nieuw gezin en een kindje en wil ik graag een huiskopen.
Maar gezien de A2 notering bij BKR is dit haast wel onmogelijk.
Ik hoop dan ook dat u begrijpt dat de registratie is ontstaan na een vechtscheiding met mijn ex-vrouw. Als de registratie blijft staan dan zal deze pas in 2026 verwijdert worden en helaas kunnen mijn nieuwe partner en ik met ons kindje en een 2e kindje op komst niet zolang wachten gezien ook de woning nood.
Wij kunnen alleen kopen, want huren is helaas ook geen mogelijkheid.
Zou u alsjeblieft willen overwegen om de registratie te verwijderen bij bkr, zodat ik en ook mijn gezin kunnen bouwen aan een toekomst.
Bij voorbaat dank voor uw reactie.
Ik zou graag willen dat de bkr registratie word verwijderd zodat ik alsnog een hypotheek aanvraag zou kunnen doen.- Status