Opgelost door Online Product Service: Gratis condooms
De klacht
KLACHTOok ik krijg deze voor de derde maal thuis gestuurd, terwijl ik ze 1 keer besteld heb voor 1,95 verzendkosten. Bij de 2e zending had ik het idee dat het een foutje was van het bedrijf, maar gister kreeg ik dus de 3e zending en vervolgens is er vandaag 12,95 van m'n rekening gehaald. Dit bedrag heb ik direct terug laten storten maar hoe voorkom ik vervolg acties van dit bedrijf? Als je ze belt op de klantenservice zijn ze niet te bereiken, zogenaamd alleen op vrijdag tussen 10 en 18, maar geen gehoor gehad.
Ik wil uit hun klantenbestand, maar hoe pak ik dit aan?
Bedrijf komt uit:
Postbus 552
9700 AN Groningen
KVK:01182663
De oplossing
Ik wil GEEN zendingen van de durex comdooms meer ontvangen, het was bedoeld voor een 1 malige actie, 1,95 voor de verzending. Dus GEEN incasso's meer van mijn rekening. Ik heb geen machtiging verleend om geld van mijn rekening af te laten schrijven.Ik wil GEEN contract en wens per onmiddelijke ingang uit het klantenbestand van Online Product Service te Groningen worden uitgeschreven.
Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.