Opgelost door Online.nl: Internet valt telkens uit

happy Opgelost
0318

Wij zijn vorige jaar oktober overgestapt naar online en hebben toen helaas voor 2 jaar getekend. Wij hebben zo een ontzettende spijt dat we van provider zijn gewisseld dat we naar mogelijkheden kijken om van dit contract af te komen. Het internet valt telkens uit en is een drama. Na meerdere keren te hebben gebeld met de klantenservice die keer op keer beloven het probleem op te lossen zijn we inmiddels een jaar verder en zijn de problemen nog steeds niet opgelost. Aan iedereen met klem neem GEEN INTERNET van ONLINE.

Mijn internet verbinding maken of m'n geld terug. Het liefst wil ik van m'n contract af.
opgelost
happy

Geachte ,
    Wij hebben uw klacht in goede orde ontvangen. Uw klacht is in behandeling en doorgezet naar een behandelaar. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen over uw klacht. Let op, wij bellen met een afgeschermd nummer.
    Met vriendelijke Groet,
    0318
    Ben tot op heden nog steeds niet gebeld door Online. Dit bevestigd het feit dat Online haar plichten en beloftes niet nakomt conform contract. Ik heb nog steeds problemen met mijn internetverbinding. Ik ben er nu echt HELEMAAL KLAAR MEE!!!!!!!
    Geachte,
    Naar aanleiding van ons telefoongesprek van vandaag bel ik u tussen 15.30-16.00 uur even terug om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen.
    Geachte,
    Zoals telefonisch besproken gaan we eerst proberen of een nieuw modem iets uithaalt, ik neem zelf contact met u op als u het modem heeft ontvangen.
    Geachte,
    Volgens de Track&Trace code wordt het modem vandaag bij u bezorgd. Ik zal u aanstaande maandag 6 oktober terugbellen om te vragen of het nu allemaal werkt, zo niet dan gaan we verder kijken wat we hierin kunnen betekenen voor u.
    0318
    Nieuwe modem ontvangen, het is nu te vroeg om te kunnen vaststellen of het probleem is opgelost.
    Geachte,
    Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen, helaas zonder succes. Wij zullen op een later moment nogmaals contact met u opnemen.
    Geachte,
    Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen, helaas zonder succes. Ik heb u een email gestuurd met de vraag of het probleem nu is verholpen met het nieuwe modem.
    Geachte,
    Zoals telefonisch met u besproken zijn we tot een oplossing gekomen. Mochten er toch nog problemen zijn met uw internetverbinding dan kunt u ons altijd terugbellen op 0900-9515 (€ 1.00 per gesprek).
    Het modem mag u gratis versturen naar het volgende adres:
    T-Hu c/o Spring
    Antwoordnummer 3004
    3109 VA Schiedam
    0318
    Ik heb sinds gister en vandaag weer problemen met m'n internet. Het valt steeds weg.
    Geachte,
    Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen, helaas zonder succes. Mocht u toch nog problemen hebben kunt u ons dat laten weten via klachtenkompas en anders via 0900-9515. Mochten wij binnen enkele dagen niets meer van u vernemen dan gaan wij ervan uit dat het probleem is opgelost en zullen wij dit dossier sluiten.
    Geachte klant,
    Zoals op 15 oktober telefonisch met u besproken zijn we tot een oplossing gekomen. We hebben u herhaaldelijk via e-mail en telefoon proberen te bereiken, helaas zonder succes. Tevens hebben we met u afgesproken dat mochten er nog problemen zijn met uw internetverbinding dan kunt u ons altijd terugbellen op 0900-9515 (€ 1.00 per gesprek).
    Wij verzoeken u de klacht in klachtkompas af te sluiten en te beoordelen.
    Klantenservice Online.nl (IT)
    Geachte klant,
    Wij verzoeken u de klacht in klachtkompas af te sluiten en te beoordelen.
    Klantenservice Online.nl (IT)
    0318
    Het ziet ernaar uit dat het weer normaal werkt.

Ook een klacht indienen over Online.nl?