Klacht Online.nl: Klacht niet correct afgehandeld door ONLINE

Jacqueline

Tegen de gemaakte en schriftelijk bevestigde afspraken in, ontvang ik nu een mail dat mijn abonnement pas 24 juli wordt beëindigd. Dit moet zijn 2 juli. Ik wil de klacht dus weer heropenen. Op verzoek van Online had ik 'm al als afgehandeld aangemerkt. Te vroeg dus!

Datum beëindiging corrigeren en schriftelijk bevestigen!

Beste Jacqueline,

Onze excuses voor het misverstand. Tevens hebben wij de einddatum aangepast en heeft u inmiddels ook een nieuwe bevestiging ontvangen. Graag verzoeken wij u de klacht te beoordelen en te sluiten.

Jacqueline
    Dank voor de gecorrigeerde bevestiging. Daarin staat echter vermeld dat alleen mijn internetverbinding wordt beëindigd. Ik heb bij u ook vaste telefonie, die tevens beëindigd moet worden per die datum. Het totale abonnement dus. Helaas kan ik de klacht hierdoor nog niet afsluiten.
    Beste Jacqueline,

Uw gehele abonnement wordt beëindigd op 2juli. Wij hebben u een nieuwe bevestiging hiervan toegestuurd.

Jacqueline
    Graag een bevestiging van de totale opzegging van het abonnement en niet alleen van internet!
    Jacqueline
    Ik zie nu pas uw bevestigings email. Van een opzegtermijn is geen sprake!
    Beste Jacqueline,

Fijn om te horen dat u de e-mail ontvangen heeft. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de klacht op klachtenkompas te sluiten en te beoordelen.
    Jacqueline
    Er is geen sprake van een opzegtermijn en ik heb als gevolg van het niet kunnen gebruiken van internet en telefoon gedurende een maand vervolgschade die Online niet wenst te vergoeden. Weliswaar heb ik het gedane voorstel geaccepteerd, maar onder protest omdat Online geen verdere actie wenst te ondernemen. Ik overweeg nu naar de Geschillencommissie te gaan.

Ook een klacht indienen over Online.nl?