Klacht Online.nl: Slechte informatieverziening + waardeloze klantenservice

Klachtnummer
# 46973
Gebruiker
Elsemiekhes
Datum
3 reacties

Details

De klacht

1 januari ben ik verhuisd en heb mijn internet daarmee ook verhuisd. 10 januari zou ik aangesloten zijn, maar zelfs met behulp van een bevriende ICT-er wilde het niet aan de praat (wel alles goed aangesloten). Ik heb 11 januari gebeld en er werd me verteld dat ik pas de 14e zou worden aangesloten en dat ik wel een mailtje zou krijgen (wat schijnbaar standaard is) wanneer het zou werken. Vandaag kreeg ik eindelijk dat mailtje, dus ik probeerde gelijk gebruik te maken van het internet. Helaas doet het het nu nog niet. Ik heb weer gebeld en daar werd me verteld dat het pas na 6 uur werkt (de mevrouw aan de telefoon zei dat dit standaard is). Maar stond allemaal NIET in e-mails, ik zit al ruim een week zonder internet. Ik kon op mijn online.nl account hier niets over lezen. Ik heb 50€ betaald voor waardeloze service en die wil ik terug. Bovendien kan ik nergens online een klacht indienen. Als ik er niet zo veel geld en moeite in had gestopt, had ik per direct mijn contract opgezegd!!!

De oplossing

Klachten via de e-mail (of online) kunnen versturen + betere informatievoorziening. Ook wil ik mijn 50€ aan verhuiskosten weer terug.

3 reacties

 1. Auteur
  Online.nl
  Datum
  Dossier naar de juiste afdeling doorgestuurd. Wordt z.s.m. contact met u opgenomen,
  Met vriendelijke groet,
  Online
 2. Auteur
  Elsemiekhes
  Datum
  Er is nog niet contact met mij opgenomen.
 3. Auteur
  Online.nl
  Datum
  Beste mevrouw Hes,Ik heb telefonisch contact met u gezocht, helaas heb ik u niet kunnen bereiken. Ik heb mijn telefoonnummer achtergelaten op uw voicemail, ik verzoek u contact op te nemen met mij zodat we uw probleem kunnen oplossen.Met vriendelijke groet,
  Online klantenservice
  (amg)