Klacht Oostappen Groep: Slechte vakantie

Klachtnummer
# 323649
Gebruiker
J.Schuijl
Datum
1 reactie

Details

De klacht

De chalet waar wij in verbleven was nou niet bepaald schoon veel schimmel vorming in de douche vuile lampen vol ongedierte in de kamers een filter van de afzuigkap heel erg vies , stoffig en vet. Gordijnen die nou niet naar behoren bevestigd waren ook een wandcontaktdoos in de keuken was stuk, antwoord van de onderhoudsman simpel is niet op voorraad was al bekend mogen alleen vervangen met materiaal door hoofdkantoor verstrekt dus niets aangedaan of gemaakt. Verder was de Plaza het zwembad veel dicht tijdens ons verblijf en zelfs is de snackbar de komende maand gesloten ! Ook was er veel overlast van het grote parkeerterrein door onze oostburen die op het park verbleven heel rumoerig vooral in de vroege morgen of late avonduren.
Ook wordt het parkeerterrein gebruikt als racebaan door buitenstaanders die niets op Hengelhoef te zoeken hebben dus geen veilig verblijf voor je auto om die hier weg te zetten het parkeerterrein was gewoon open zodat een ieder hier op kan.
Dus al met al een vakantieverblijf om niet over naar huis te schrijven en dit gewoon in het naseizoen voor de volle prijs geboekt. Wij komen niet meer terug op de Hengelhoef.

De oplossing

Een tegemoetkoming of korting op een volgende vakantie.

1 reactie

  1. Auteur
    J.Schuijl
    Datum
    Helaas nog geen reactie terug van oostappen.