Klacht Origins.eu: Product besteld, niet ontvangen en klantenservice onbereikbaar

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 502739
Gebruiker
Origins2020
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Op 20/11/2020 bestelde ik via origins.eu een mooie gift set van €70 en daarbij zou ik ook wat gratis proefmonsters krijgen. Op 24/11/2020 ontving ik inderdaad de proefmonsters, maar de gift set waar de bestelling om ging heb ik nooit ontvangen. De klantenservice is niet te bereiken. Mailtjes worden niet beantwoord afgezien van het standaard antwoord dat het ontvangen is en binnen 1-2 werkdagen gereageerd wordt. Niet dus. Ik heb twee telefoonnummers gevonden waarvan 1 niet meer in gebruik, bij de ander wordt de verbinding verbroken na een bandje. Ook op Facebook heb ik gereageerd, maar ook geen contact. Ik lees inmiddels dat er meer mensen zijn met hetzelfde probleem. Origins hoort onder Estee Lauder en die heb ik tevens geprobeerd te bellen, maar zijn ook niet bereikbaar.
Ik heb alleen contact gehad met een chatrobot uit de USA, maar die kon niets voor mij doen aangezien het via de Europese tak besteld was.

De oplossing

Ik wil graag in contact komen met iemand (een mens, geen chatrobot!) van Origins en mijn geld terug want het product is niet geleverd.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Origins.eu hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Origins2020
Datum
Uiteindelijke oplossing
Origins.eu heeft zich niet geregistreerd op klachtenkompas en daardoor kan er niets worden gedaan. Ze hopen dat het gelukt is om op een andere manier met origins.eu in contact te komen. Helaas is dat niet gelukt aangezien de klantenservice op geen enkele manier bereikbaar is. Dat betekent dus dat als een bedrijf gewoon niet reageert op welk mailtje, telefoontje, chat of dergelijke men weg kan komen met het niet leveren van een product waar al wel voor betaald is. Zeer kwalijk!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Origins.eu?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen