Opgelost door Oxfam Novib: Misbruik persoonsgegevens

Status
sad Opgelost
Klachtnummer
# 251167
Gebruiker
Yvonne
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Bedrijf maakt al jaren misbruik van mijn telefoonnummer welke ik nooit aan hun heb afgegeven. Elke keer belooft men dit aan te passe maar tevergeefs. Eerder ingediende klacht via klachtcompas is in de doofpot gestopt en ineens verdwenen en uiteraard zonder enig reactie van hun kant. Tevens negeren zij het bericht dt mijn moeder is overleden en haar gegevens staan nog steeds in hun systeem. Ronduit schandalig en onmenselijk

De oplossing

Gegevens uit hun systeem van mij en mijn moeder.

1 reactie

 1. Auteur
  Oxfam Novib
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte mevrouw Kuiken,

  Mijn excuses voor de vertraagde reactie. Mijn collega heeft eerder geprobeerd hier een reactie te plaatsen, maar kreeg deze op de site klachtenkompas.nl niet verzonden.

  Naar aanleiding van uw klacht hebben wij onze administratie nagekeken. Inderdaad hebben wij daarin de gegevens van uw moeder gevonden. Bij haar gegevens stond ook het door u genoemde telefoonnummer geregistreerd. Ik heb nu de gegevens van uw moeder, en daarmee dus ook uw telefoonnummer, uit ons systeem verwijderd.

  Graag wil ik u mijn welgemeende excuses aanbieden voor deze gang van zaken. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Bas van Dijk
  Oxfam Novib

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Yvonne
Datum
Uiteindelijke oplossing
Zij hebben voor de zoveelste keer beloofd de gegevens te verwijderen. Ik heb er vooralsnog geen vertrouwen in. Eerst zien dan geloven!
Status
opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over Oxfam Novib?