Opgelost door OXXIO: onverwachte toestemmimg

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 75883
Gebruiker
corrupte aanmelding
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Er komt op een avond een jongen aan de deur met een mooie smoes om mij een contract aan te smeren. Natuurlijk ga ik niet op die mooie verhalen in en heb helemaal geen interesse in zijn aanbod. Nu een tijdje later krijg ik een aanmeldingsmap dat ik ben overgestapt naar Oxxio. Nou ik vind het belachelijk dat Oxxio zulke mannen langs de deur om je te strikken. Terwijl ik gewoon bij mijn oude leverancier wil blijven. Met vriendelijke groet. J .Witlox , Zaaren 200 , Rijen.

De oplossing

Wil helemaal geen zaken doen met Oxxio, en vooral niet op deze manier. En heb helemaal geen contract getekend noch toegezegd.

2 reacties

 1. Auteur
  OXXIO
  Datum
  Beste,Uit uw bericht begrijp ik dat u tegen uw wens in, klant bent geworden bij Oxxio. Wij nemen dit soort klachten erg serieus en betreuren dan ook dat onze verkoper niet duidelijk is geweest.Graag informeer ik u dat wij deze zaak opnemen met onze sales afdeling. Verder kan ik u bevestigen dat uw aanmelding reeds is geannuleerd. Dit houdt in dat Oxxio de levering van gas en stroom niet zal overnemen. Uw aanmelding is ongedaan gemaakt.Namens Oxxio wil ik dan ook mijn excuses aanbieden voor dit voorvalMet vriendelijke groet,Michaël
  Oxxio Nederland bv
 2. Auteur
  corrupte aanmelding
  Datum
  Bedankt voor u medewerking

Uiteindelijke oplossing

Auteur
corrupte aanmelding
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over OXXIO?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen