Klacht OXXIO: Twijfelachtige aanbieding van Oxxio

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 402261
Gebruiker
R.M.G. Brouwer
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik ben gebeld door Oxxio ( vorig jaar overgestapt naar andere, goedkopere leverancier), met de mededeling dat men mij als klant terug wilde en dat men mij een hele goede aanbieding kon doen. Op mijn verzoek op eea op de mail te zetten zodat ik dat op mijn gemak kon teruglezen en vergelijken, kreeg ik te horen dat het uitsluitend een telefonisch aanbod was. Ik heb aangegeven dat ik uitsluitend de aanbieding op mail wilde, anders einde gesprek. Dat was dus einde gesprek. Kennelijk wil men niet dat er een goed vergelijk wordt gemaakt. Boefjes!!

De oplossing

Oxxio hoeft voor mij helemaal niets meer te doen, wel een waarschuwing voor ongetwijfeld vele anderen, dit riekt naar oneerlijk zakendoen.

1 reactie

 1. Auteur
  OXXIO
  Datum
  Beste heer/mevrouw Brouwer,

  Via de mail kunnen wij inderdaad geen aanbod sturen. We kunnen wel telefonisch het contract afsluiten, zodat we de overeenkomst via de mail kunnen sturen. U hebt dan nog 14 dagen om de overeenkomst goed door te nemen en eventueel te vergelijken met andere aanbieders. Wanneer u toch niet akkoord gaat met de overeenkomst kunt u binnen die 14 dagen nog annuleren. U zou wel via de Oxxio chat een aanbod kunnen ontvangen. U kunt met ons chatten via de Oxxio app of op onze website.

  Met vriendelijke groet,
  Mitchel, Oxxio Webcare

Uiteindelijke oplossing

Auteur
R.M.G. Brouwer
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over OXXIO?