Wij vinden dat Palmolive hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Palmolive: Afwijkende produkt kwaliteit
Beste ,Ik ben liefhebber van palmolive shampoo maar de laatste maanden wordt ik geconfronteerd met bussen shampoo welke niet meer mooi uitvloeien . De viscositeit is hoger en gedraagt zich als een snotbel . Vanaf het moment dat ik een "hoopje" zeep - want vloeit niet uit - op natte huid doe , dan glijdt het er zo van af en is er geen tijd om uit te smeren . Het betrokken lotnummer van de Palmolive ( milk & honey extract) is 2271IT101B . Ik kan afleiden dat de productie in Italie heeft plaatsgevonden . Volgende aankoop zal geen palmolive meer zijn omdat er meer van mijn huid afglijdt dan uitsmeert . Jammer !
Vanuit mijn chemische achtergrond en bedrijfsleven ben ik bewust dat er continue wijzigingen in producten worden aangebracht in kader van grondstoftekorten , kost reducties maar ook wijzigingen in kader van sustainability die niet altijd in het voordeel zijn voor de gebruiksvriendelijkheid bij de eindklant . Graag meer duiding vanuit de kwaliteitslabo's van Palmolive .Bedrijf status