Wij vinden dat Panasonic Nederland hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Panasonic Nederland: PANASONIC SDS contracten
Panasonic Selective contracten ( SDS contract).Geld ook voor Vele andere merken Sony Philips Samsung enzovoorts.
Onze klacht is omgaande hoe kleine ondernemers de dupe worden van in dit geval Panasonic dat we alleen nog betere toestellen van Panasonic mogen inkopen en verkopen omdat wij niet de ruimte hebben en veel te kleine dorp zijn om dure toestellen op de plank te zetten , dan wordt je dus uitgesloten om hun betere toestellen te kunnen verkopen.
Met andere woorden we mogen alleen nog de goedkopere lijnen verkopen die nog eens parallel door veel internetshops worden ingekocht via buitenlanden omdat ze daar inkoop stukken voordeliger zijn dus je bent dan te duur , aldus een EP-er
Omdat je zo klein bent doet dit geen pijn voor ze totdat grootmachten hun terug trekken om hun handel nog te gaan verkopen .
Dat deze wordt open gesteld voor bedrijven die echt geen ruimte hebben en te klein zijn om een toestel van bv € 1500,00 en meer op de plank moet zetten om een SDS contract te kunnen krijgen , want dit soort bedragen worden in een dorpje niet al te vaak gekocht.Bedrijf status